Tuesday, 28 April 2015

INGIN MENCARI TUKANG JAHIT DI KAWASAN TEMPAT TINGGAL ANDA??

GSM-02/15-0001(ADMIN)

INGIN MENCARI TUKANG JAHIT DI KAWASAN TEMPAT TINGGAL ANDA??

-KAMI DARI GROUP SUKA MENJAHIT MEMILIKI AHLI YANG RAMAI UNTUK AMBIL TEMPAHAN JAHIT BAJU.
-AHLI KAMI ADA TUKANG JAHIT BAGI BAJU MELAYU, BAJU KURUNG, TELEKUNG, TUDUNG, JUBAH DAN SEBAGAINYA.
-UNTUK MENCARI TUKANG JAHIT DI KAWASAN ANDA, SILA SEMAK DISINI http://tinyurl.com/gsm-semak .

**SILA SHARE DI FB ANDA.. TERIMA KASIH.. :) **


224 comments:

  1. Assalam.
    Saye mencari kumpulan menjahit utk jahitan pukal. 50-100 helai yg boleh siap dalam jangka masa 2 minggu.

    Jika ada sile contact saye:
    ainiqmy84@hotmail.com
    0164441497

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy berminat..tp puan area mane ye?
      Sy d pajam, mantin..nilai,n9..
      @ ade x yg mencari pekerja jahitan pukal area sni?blh hubungi sy 013-2302967

      Delete
    2. Kami menerima jahitan tudung.
      Jahit shawl,Tudung Sarung dan mcm2 tudung.Design dan kain customer sendiri.Lokasi di Emerald West Rawang.Sila Whatsapp 019 335 5510 untuk melihat sendiri sebelum hantar kain anda.

      Delete
    3. Sy menerima jhtn pukal,area kedah/ perlis/ penang
      0194665354

      Delete
    4. Rm5 jht instsnt shawl jht tepi rm2

      Delete
    5. Lina ,awak area mana ye?

      Delete
    6. ami terima tempahan jahitan pukal pakaian wanita dan tudung.pengalaman bekerja bersama jakel.
      lokasi muar johor
      untuk sebarang pertanyaan boleh whatsapp/sms fitri:0136240073

      Delete
    7. ami terima tempahan jahitan pukal pakaian wanita dan tudung.pengalaman bekerja bersama jakel.
      lokasi muar johor
      untuk sebarang pertanyaan boleh whatsapp/sms fitri:0136240073

      Delete
    8. Salam saya berminat ya.insyallah boleh siapkan dalam masa yg ditetapkan.saya di libggi.bokeh ambij hantar kalau kena harga nya

      Delete
    9. Menerima jahitan pukal d alor staq kedah
      Tudung
      Shwl
      Jht tepi tdng
      Jubah dn lain2 lg wsp 0194665354

      Delete
    10. Menerima jahitan pukal d alor staq kedah
      Tudung
      Shwl
      Jht tepi tdng
      Jubah dn lain2 lg wsp 0194665354

      Delete
    11. syarikat kami menerima tempahn baju wanita berbagai reka bentuk. lokasi SELAYANG BARU. sila call or wtsp ke 0173502881.

      Delete
  2. assalamualaikum
    sy sedia menerima tempahan pakaian
    -lelaki
    -wanita
    -kanak2
    -shawl instant n biasa
    -tudung
    -jahit tepi tudung

    secara pukal atau persendirian
    area kedah/ perlis/ penang.
    kuala lumpur

    berminat sila hubungi
    0194665354

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tanya kalau jahit tepi tudung dan jahit tudung instant untuk pukal berapa upahnye ye?

      Delete
    2. Salam sis...masih ambik tempahan?

      Delete
  3. As salam... Sy mncari tukang jahit scara pukal dgn pbagai design.. Hanya yg ingin bkrjsama dgn sy sahaja. Jika bminat blh hubungi saya utk lbh detail ke 0132390599

    ReplyDelete
  4. As salam... Sy mncari tukang jahit scara pukal dgn pbagai design.. Hanya yg ingin bkrjsama dgn sy sahaja. Jika bminat blh hubungi saya utk lbh detail ke 0132390599

    ReplyDelete
  5. Ada x keje kos0ng tukang jahit area permatang pauh..0196538425

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak pndai jahit skirt atau blouse x ?

      Delete
    2. Awak pndai jahit skirt atau blouse x ?

      Delete
    3. Mencari kerja part time menjahit di rumah sila hubungi saya 0175237735

      Delete
    4. Mencari kerja part time menjahit di rumah sila hubungi saya 0175237735

      Delete
    5. Saya meme manjahit dirumah.jikalau ada sebarang job sila pm saya 0192806526

      Delete
  6. Assalamualaikum..sy mencari tukang jahit for shawl and jubah area kL or rawang. Kalau ade please contact saya fiza 0176245159

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesiapa mencari tempat jahitan pukal dgn kualiti butik dan jumlah yg minimum dan harga yg terbaik boleh hubungi kami 013-9619944

      https://www.facebook.com/Jahit-Pukal-Dirania-966105403425314/

      Delete
    2. Assalam saya mencari tukang jahit utk butik kami yg bakal dibuka..mencari yg brpengalaman dalam bidang jahitan shawl,tudung dan baju kurung pelbagai design...sila hubungi saya utk yg brminat 0123776373..ataw ws nama,area,beserta gambar contoh jahitan anda..

      Delete
    3. area selayang.. berpengalaman dengan jahitan butik.. wtsp 0173502881

      Delete
    4. area selayang.. berpengalaman dengan jahitan butik.. wtsp 0173502881

      Delete
  7. Assalamualaikum..sy mencari tukang jahit for shawl and jubah area kL or rawang. Kalau ade please contact saya fiza 0176245159

    ReplyDelete
    Replies
    1. Msih ade lgi jhit shawl n jubah x?watsup sye 0129129692

      Delete
    2. Kami menerima jahitan tudung.
      Jahit shawl,Tudung Sarung dan mcm2 tudung.Design dan kain customer sendiri.Lokasi di Emerald West Rawang.Sila Whatsapp 019 335 5510 untuk melihat sendiri sebelum hantar kain anda.

      Delete
    3. Kami menerima jahitan tudung.
      Jahit shawl,Tudung Sarung dan mcm2 tudung.Design dan kain customer sendiri.Lokasi di Emerald West Rawang.Sila Whatsapp 019 335 5510 untuk melihat sendiri sebelum hantar kain anda.

      Delete
  8. Assalamualaikum. Saya mencari tukang jahit untuk design baru saya. Kalau ada please email rafidah_arahman@hotmail.com. Kalau boleh, di kawasan johor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami menerima jahitan tudung.
      Jahit shawl,Tudung Sarung dan mcm2 tudung.Design dan kain customer sendiri.Lokasi di Emerald West Rawang.Sila Whatsapp 019 335 5510 untuk melihat sendiri sebelum hantar kain anda.

      Delete
    2. Kami menerima jahitan tudung.
      Jahit shawl,Tudung Sarung dan mcm2 tudung.Design dan kain customer sendiri.Lokasi di Emerald West Rawang.Sila Whatsapp 019 335 5510 untuk melihat sendiri sebelum hantar kain anda.

      Delete
  9. Sye menerima jahit pukal shawl n plbgai bju...sye juge mnerima temphn lgsir...watsup 0129129692

    ReplyDelete
  10. saya menerima tempahan jahit tepi halus dan dress kanak2.
    boleh watsup 011-24086788
    saya tinggal area butteworth penang

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole sy tahu upah jahit baju kurung brapa?

      Delete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. TEMPAHAN SHAWL / TUDUNG SECARA PUKAL
    Salam, disini kami menerima perkhidmatan jahitan shawl / tudung secara pukal dengan tawaran harga serendah RM3, kualiti amat diutamakan. kami bagi harga pukal berpatutan dengan kualiti butik.
    .
    Antara perkhidmatan jahitan yang ditawarkan :
    = Jahitan tepi halus
    = Jahitan kelim halus baby seam
    = Shawl biasa
    = Pelbagai Jenis Instant shawl
    .
    Boleh guna design sendiri dengan menyediakan sample☺
    .
    Anda Berminat ??? Boleh wassap saya di talian 017- 782 1257

    ReplyDelete
  13. TEMPAHAN SHAWL / TUDUNG SECARA PUKAL
    Salam, disini kami menerima perkhidmatan jahitan shawl / tudung secara pukal dengan tawaran harga serendah RM3, kualiti amat diutamakan. kami bagi harga pukal berpatutan dengan kualiti butik.
    .
    Antara perkhidmatan jahitan yang ditawarkan :
    = Jahitan tepi halus
    = Jahitan kelim halus baby seam
    = Shawl biasa
    = Pelbagai Jenis Instant shawl
    .
    Boleh guna design sendiri dengan menyediakan sample☺
    .
    Anda Berminat ??? Boleh wassap saya di talian 017- 782 1257

    ReplyDelete
  14. TEMPAHAN SHAWL / TUDUNG SECARA PUKAL
    Salam, disini kami menerima perkhidmatan jahitan shawl / tudung secara pukal dengan tawaran harga serendah RM3, kualiti amat diutamakan. kami bagi harga pukal berpatutan dengan kualiti butik.
    .
    Antara perkhidmatan jahitan yang ditawarkan :
    = Jahitan tepi halus
    = Jahitan kelim halus baby seam
    = Shawl biasa
    = Pelbagai Jenis Instant shawl
    .
    Boleh guna design sendiri dengan menyediakan sample☺
    .
    Anda Berminat ??? Boleh wassap saya di talian 017- 782 1257 ☺@ tinggalkan no wassap anda di rungan komen, admin akan wassap anda secepat mungkin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya berminat untuk tahu,
      Ni nombor saya 0129800273

      Delete
  15. Assalam..saya menerima tempahan jahit pukal dan persendirian..minimum 20 pcs per design.

    Jubah 'A' cut bf & wf = Rm 24
    Dress Empire Cut bf & wf = Rm 27
    Dress princess line bf & wf = Empire 29
    Basic blouse xde zip = Rm 16
    Basic blouse bf & wf = Rm 18
    Blouse kemeja = Rm 22
    Skirt = Rm 18 - Rm 19
    Palazzo zip sorok = Rm 18

    Wassap 0145462573
    Area Bachok,kelantan.

    ReplyDelete
  16. Sy sedang mencari tukang jahit pukal . Yg tau menjahit pelbagai design . Bukan sekadar baju kurung jubah dan tudung . Yg perlukan dgn kadar segera . Area sungai petani atau penang . Sila hubungi sy 0184088536

    ReplyDelete
  17. Sy sedang mencari tukang jahit pukal . Yg tau menjahit pelbagai design . Bukan sekadar baju kurung jubah dan tudung . Yg perlukan dgn kadar segera . Area sungai petani atau penang . Sila hubungi sy 0184088536

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy terima pelbgai jhtn pkl
      0194665354

      Delete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. Sy sedang mencari tukang jahit area Johor. Mahir menjahit baju kurung, jubah dll. Sila hubung sy +65 93691923.

    ReplyDelete
  20. Assalammualaikum..
    Hi, sy mya sedang mencari tukang jahit yg boleh menjahit pakaian dri pelbagai jenis fabrik tidak kira lelaki atau wanita mahupun kanak2 , mengikut design yg sy mahukan ..sy tinggal di gombak kuala lumpur.. Sebagai permulaan pukal dalam kuantiti 20 pasang < campur desingn lelaki & perempuan >..
    Berminat untuk menjadi partner sy ??


    Boleh whatsapp sy 0179999575 (famya)

    ReplyDelete
  21. salam . saya ada company sendiri yang provide baju2 untuk org yg berbadan . means , plussize . now im looking for tailor,sbb skrg tailor yg ada tak cukup tangan . gaji boleh discuss , ikt pada helai baju atau basic . tempahan kami based on customers order . mencari penjahit dirumah sahaja , area kl/selangor . wasap saya - 017-6790892 (ms aida)

    ReplyDelete
  22. saya mencari tukang jahir part time, boleh menjahit untuk saya baju kurung dan baju moden pakaian wanita, dress kanak2.Sila hubungi saya..di sekitar alor setar dialu-alukan...dengan kadar segera...019-4492610 (ita elit fesyen)

    ReplyDelete
  23. saya mencari tukang jahit (murid giat mara), boleh bekerja di rumah dan saya akan hantar kain.Menjahit secara pukal, mahir menjahit, teliti dan kemas jahitannya).Diperlukan segera, hubungi saya segera.tinggal di area Alor setar, kedah cal saya 019-4492610 (ita elit )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya boleh menjahit. Belajar dari mais. Insyallah boleh menjahit. Sila pm saya sekiranya ada lagi kekosongan. Saya di lobok cina linggi. 0192806526

      Delete
  24. saya mencari tukang jahit (murid giat mara), boleh bekerja di rumah dan saya akan hantar kain.Menjahit secara pukal, mahir menjahit, teliti dan kemas jahitannya).Diperlukan segera, hubungi saya segera.tinggal di area Alor setar, kedah cal saya 019-4492610 (ita elit )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik ita elit tawaran masih ada ke..sy tinggal di pendang..

      Delete
  25. Ada x kerja menjahit baju di rumah area a.setar..blh wasap sy 01140706223(ida)..

    ReplyDelete
  26. Kami menerima jahitan tudung.
    Jahit shawl,Tudung Sarung dan mcm2 tudung.Design dan kain customer sendiri.Lokasi di Emerald West Rawang.Sila Whatsapp 019 335 5510 untuk melihat sendiri sebelum hantar kain anda.

    ReplyDelete
  27. we are hiring now.. mencari pekerja tukang jahit yang mahir di Ampang, KL.. dengan kadar segera..Gaji basic + EPF + allowance upah jahit ikut helai..

    hubungi 017 337 7175 ( puan Lala ) atau pejabat 03 2857 8989 .

    terima kasih.

    ReplyDelete
  28. we are hiring now.. mencari pekerja tukang jahit yang mahir di Ampang, KL.. dengan kadar segera..Gaji basic + EPF + allowance upah jahit ikut helai..

    hubungi 017 337 7175 ( puan Lala ) atau pejabat 03 2857 8989 .

    terima kasih.

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. Assallamualaikum...saya menerima tempahan jahit tudung dan shawl pelbagai design secara pukal di area shah alam sek 16 padang jawa..Alam avenue 2..boleh hubungi saya di 01112362600 utk keterangan lanjut..tq admin saya tumpang iklan ye..semoga admin dilimpahi rezeki Amin..

    ReplyDelete
  31. Assallamualaikum...saya menerima tempahan jahit tudung dan shawl pelbagai design secara pukal di area shah alam sek 16 padang jawa..Alam avenue 2..boleh hubungi saya di 01112362600 utk keterangan lanjut..tq admin saya tumpang iklan ye..semoga admin dilimpahi rezeki Amin..

    ReplyDelete
  32. Assallamualaikum...saya menerina tempaha jahit tudung dan shawl pelbagai design secara pukal di area shah alam sek 16 padang jawa..Alam avenue 2..boleh hubungi saya di 01112362600 utk keterangan lanjut..tq admin saya tumpang iklan ye..semoga admin dilimpahi rezeki Amin..

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. Saya mencari tukang jahit y ingin bekerja dgn sy di area teluk kemang , port dickson . Jahitan baju utk anggota tentera secara menyeluruh . Utk alter , jahit nama dan lain2 keperluan mereka . Berminat sila wasap sy 0199807234 .

    ReplyDelete
  35. Assalam...sy menerima jahit baju raihan kanak2 secara pukal.harga boleh bincang..berminat boleh wasap ke 01140706223(ida)..area kedah.dan menerima jahit pukal jubah,kurung modensecara pos..

    ReplyDelete
  36. MANUFACTURE, RETAIL AND WHOLESALE OF CLOTHES.

    ZSD is a Stylish, modest and elegant women fashion brand. We are involved in design, manufacturing, retail and wholesale of clothes.

    Kami memerlukan beberapa Tukang Jahit. menjahit pakaian dan tempahan.Kerja 6 hari seminggu. Tempat tinggal disediakan jika perlu.

    Qualifications / Kelayakan:
    Mahir menggunakan mesin jahit.

    Experience level / Pengalaman: Any
    Job location / Lokasi kerja: PUCHONG

    Contact : 0122055297/0123280158

    ReplyDelete
  37. MANUFACTURE, RETAIL AND WHOLESALE OF CLOTHES.

    ZSD is a Stylish, modest and elegant women fashion brand. We are involved in design, manufacturing, retail and wholesale of clothes.

    Kami memerlukan beberapa Tukang Jahit. menjahit pakaian dan tempahan.Kerja 6 hari seminggu. Tempat tinggal disediakan jika perlu.

    Qualifications / Kelayakan:
    Mahir menggunakan mesin jahit.

    Experience level / Pengalaman: Any
    Job location / Lokasi kerja: PUCHONG

    Contact : 0122055297/0123280158

    ReplyDelete
  38. Assalam..sy mengambil tempahan menjahit baju blouse secara pukal dgn hrga terendah..boleh membuat permintaan jenis baju..boleh direct wasap 01140706223 ida..

    ReplyDelete
  39. Saya Tahu memotong kain...n perlukan tukang jahit...area shah alam.. Sesiapa yg berminat,contact sya: 0196953107 -ira. Urgent

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam..masih berminat untuk menjahit..sila hubungi saya di 0111236260 Puan Anni

      Delete
  40. Salam..saya mencari tukang jahit dengan kadar segera..boleh menjahit pelbagai jenis pakaian,rajin,jujur dn amanah.butik di samudera bt caves.sila hubungi rina 018 3520046 secepat mungiin.

    ReplyDelete
  41. Assalam...saya ada menjual inner tudung secara borong..jika ada yg berminat blh wasap 01140706223 ida utk sebarang pertanyaan..teeima kasih.

    ReplyDelete
  42. Saya butuh penjahit borongan untuk menjahit busana pria. Kemeja, celana dan jas. Lokasi di Bintara - bekasi barat. Jika berminat boleh kontak saya di 08119304001. Trims

    ReplyDelete
  43. assalamualaikum, saya mencari tukang jahit shawl,tudung, chiffon cardigan area rawang dan batang kali. whatsapp 0136212072.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SALAM..

      SAYA DARI FELLAH KALIKA TAILORING MENERIMA TEMPAHAN PUKAL PELBAGAI JENIS PAKAIAN 👇👇
      .
      ✅ MINIMA ORDER 50 PCS 1 DESIGN
      ✅ MATERIAL DARIPADA PELANGGAN
      ✅ POTONG DAN JAHIT SEHINGGA SIAP
      ✅ ANGGARAN SIAP 1-2 MINGGU BERGANTUNG PD KUANTITI
      ✅ HARGA BERGANTUNG PADA FESYEN DAN KUANTITI
      .
      " 1st come 1st serve "
      .
      KEPAKARAN KAMI ADALAH MENGHASILKAN PELBAGAI FESYEN MENGIKUT KEHENDAK CUSTOMER 👇👇
      ğŸŽ€ jubah
      ğŸŽ€ blouse
      ğŸŽ€ baju kurung
      ğŸŽ€ skirt
      ğŸŽ€ palazzo
      ğŸŽ€ kurta
      ğŸŽ€ kemeja
      ğŸŽ€ shawl
      ğŸŽ€ instant shawl
      dan macam2 design lagi..
      .
      pertanyaan lanjut :
      📲 013 6200035 (WA)

      FB : Fellah Kalika @ Fellah Kalika Tailoring
      INSTAGRAM : fellahkalika

      Alamat Pejabat :
      Fellah Kalika
      No.21-1 Jalan Coco Drive 1,
      Taman Bandar Senawang,
      70450 Seremban, Negeri Sembilan

      Delete
  44. Assalamualaikum, saya mencari tukang jahit baju kurung / baju kurung moden sekitar alor setar, jitra kedah...boleh whtsap 0164144984 tq

    ReplyDelete
  45. Assalamualaikum, saya mencari tukang jahit baju kurung / baju kurung moden sekitar alor setar, jitra kedah...boleh whtsap 0164144984 tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. SALAM..

      SAYA DARI FELLAH KALIKA TAILORING MENERIMA TEMPAHAN PUKAL PELBAGAI JENIS PAKAIAN 👇👇
      .
      ✅ MINIMA ORDER 50 PCS 1 DESIGN
      ✅ MATERIAL DARIPADA PELANGGAN
      ✅ POTONG DAN JAHIT SEHINGGA SIAP
      ✅ ANGGARAN SIAP 1-2 MINGGU BERGANTUNG PD KUANTITI
      ✅ HARGA BERGANTUNG PADA FESYEN DAN KUANTITI
      .
      " 1st come 1st serve "
      .
      KEPAKARAN KAMI ADALAH MENGHASILKAN PELBAGAI FESYEN MENGIKUT KEHENDAK CUSTOMER 👇👇
      ğŸŽ€ jubah
      ğŸŽ€ blouse
      ğŸŽ€ baju kurung
      ğŸŽ€ skirt
      ğŸŽ€ palazzo
      ğŸŽ€ kurta
      ğŸŽ€ kemeja
      ğŸŽ€ shawl
      ğŸŽ€ instant shawl
      dan macam2 design lagi..
      .
      pertanyaan lanjut :
      📲 013 6200035 (WA)

      FB : Fellah Kalika @ Fellah Kalika Tailoring
      INSTAGRAM : fellahkalika

      Alamat Pejabat :
      Fellah Kalika
      No.21-1 Jalan Coco Drive 1,
      Taman Bandar Senawang,
      70450 Seremban, Negeri Sembilan

      Delete
  46. pakaian sekolah.. baju kurung, skirt,baju kurung Kedah, kurung moden.. pukal Dan individu sy terima
    ctc sy/wasap 0148097070

    ReplyDelete
  47. Sy menerima tmpahan mnjait pakain.. Bju kurung,kurung pahang, kurung moden, baju melayu,telekung kanak2 umur 3thun -6thun...harga yg murah area Ayer Hitam Kedah.. Blh wasap atau call 0174210019(nana)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy ad kol tapi tk berjawab , mohon kol sy utk tahu harga jahit pukal , tq
      01258933899

      Delete
    2. sy ad kol tapi tk berjawab , mohon kol sy utk tahu harga jahit pukal , tq
      01258933899

      Delete
  48. assalamualaikum.... saya menerima jahitan pukal atau persendirian area tanah merah.ayer lenas.Jeli Kelantan...blh hubungi atau whatsap 0139255958

    ReplyDelete
  49. assalamualaikum.

    Saya mencari tukang jahit pelbagai jenis baju kurung yang boleh disiapkan dalam masa lebih kurang 2 minggu.

    Boleh whatsapp saya : 0123831709

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Salam ..sy ani duduk di seremban 2..ada x baju pukal untuk dijahit di rumah..wasup sy 0176330425

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. SALAM..

      SAYA DARI FELLAH KALIKA TAILORING MENERIMA TEMPAHAN PUKAL PELBAGAI JENIS PAKAIAN 👇👇
      .
      ✅ MINIMA ORDER 50 PCS 1 DESIGN
      ✅ MATERIAL DARIPADA PELANGGAN
      ✅ POTONG DAN JAHIT SEHINGGA SIAP
      ✅ ANGGARAN SIAP 1-2 MINGGU BERGANTUNG PD KUANTITI
      ✅ HARGA BERGANTUNG PADA FESYEN DAN KUANTITI
      .
      " 1st come 1st serve "
      .
      KEPAKARAN KAMI ADALAH MENGHASILKAN PELBAGAI FESYEN MENGIKUT KEHENDAK CUSTOMER 👇👇
      ğŸŽ€ jubah
      ğŸŽ€ blouse
      ğŸŽ€ baju kurung
      ğŸŽ€ skirt
      ğŸŽ€ palazzo
      ğŸŽ€ kurta
      ğŸŽ€ kemeja
      ğŸŽ€ shawl
      ğŸŽ€ instant shawl
      dan macam2 design lagi..
      .
      pertanyaan lanjut :
      📲 013 6200035 (WA)

      FB : Fellah Kalika @ Fellah Kalika Tailoring
      INSTAGRAM : fellahkalika

      Alamat Pejabat :
      Fellah Kalika
      No.21-1 Jalan Coco Drive 1,
      Taman Bandar Senawang,
      70450 Seremban, Negeri Sembilan

      Delete
  50. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  51. saya perlukan 3 orang tukang jahit di setapak..tempat tinggal sediakan indonesia dengan bangladesh di utamakan ...jika minat sila hubungi 0107052637 pn zafy

    ReplyDelete
  52. saya perlukan 3 orang tukang jahit di setapak..tempat tinggal sediakan indonesia dengan bangladesh di utamakan ...jika minat sila hubungi 0107052637 pn zafy

    ReplyDelete
  53. Saya menerima tempahan jahitan baju kurung dewasa RM35 dan kanak-kanak RM25. Area Petaling Jaya, Cheras dan Hulu Langat, Selangor. wssp saya Shima 010-3667827

    ReplyDelete
  54. Selamat sejahtera
    Saya mencari jahit pukal di area kuching.. boleh hubungi sy,ida 016-2256160

    ReplyDelete
  55. Selamat sejahtera
    Saya mencari jahit pukal di area kuching.. boleh hubungi sy,ida 016-2256160

    ReplyDelete
    Replies
    1. SALAM..

      SAYA DARI FELLAH KALIKA TAILORING MENERIMA TEMPAHAN PUKAL PELBAGAI JENIS PAKAIAN 👇👇
      .
      ✅ MINIMA ORDER 50 PCS 1 DESIGN
      ✅ MATERIAL DARIPADA PELANGGAN
      ✅ POTONG DAN JAHIT SEHINGGA SIAP
      ✅ ANGGARAN SIAP 1-2 MINGGU BERGANTUNG PD KUANTITI
      ✅ HARGA BERGANTUNG PADA FESYEN DAN KUANTITI
      .
      " 1st come 1st serve "
      .
      KEPAKARAN KAMI ADALAH MENGHASILKAN PELBAGAI FESYEN MENGIKUT KEHENDAK CUSTOMER 👇👇
      ğŸŽ€ jubah
      ğŸŽ€ blouse
      ğŸŽ€ baju kurung
      ğŸŽ€ skirt
      ğŸŽ€ palazzo
      ğŸŽ€ kurta
      ğŸŽ€ kemeja
      ğŸŽ€ shawl
      ğŸŽ€ instant shawl
      dan macam2 design lagi..
      .
      pertanyaan lanjut :
      📲 013 6200035 (WA)

      FB : Fellah Kalika @ Fellah Kalika Tailoring
      INSTAGRAM : fellahkalika

      Alamat Pejabat :
      Fellah Kalika
      No.21-1 Jalan Coco Drive 1,
      Taman Bandar Senawang,
      70450 Seremban, Negeri Sembilan

      Delete
  56. saya mencari tukang jahit pukal area sungai petani dan penang... jika ada, bole hubungi saya 0149076648

    ReplyDelete
    Replies
    1. SALAM..

      SAYA DARI FELLAH KALIKA TAILORING MENERIMA TEMPAHAN PUKAL PELBAGAI JENIS PAKAIAN 👇👇
      .
      ✅ MINIMA ORDER 50 PCS 1 DESIGN
      ✅ MATERIAL DARIPADA PELANGGAN
      ✅ POTONG DAN JAHIT SEHINGGA SIAP
      ✅ ANGGARAN SIAP 1-2 MINGGU BERGANTUNG PD KUANTITI
      ✅ HARGA BERGANTUNG PADA FESYEN DAN KUANTITI
      .
      " 1st come 1st serve "
      .
      KEPAKARAN KAMI ADALAH MENGHASILKAN PELBAGAI FESYEN MENGIKUT KEHENDAK CUSTOMER 👇👇
      ğŸŽ€ jubah
      ğŸŽ€ blouse
      ğŸŽ€ baju kurung
      ğŸŽ€ skirt
      ğŸŽ€ palazzo
      ğŸŽ€ kurta
      ğŸŽ€ kemeja
      ğŸŽ€ shawl
      ğŸŽ€ instant shawl
      dan macam2 design lagi..
      .
      pertanyaan lanjut :
      📲 013 6200035 (WA)

      FB : Fellah Kalika @ Fellah Kalika Tailoring
      INSTAGRAM : fellahkalika

      Alamat Pejabat :
      Fellah Kalika
      No.21-1 Jalan Coco Drive 1,
      Taman Bandar Senawang,
      70450 Seremban, Negeri Sembilan

      Delete
  57. saya mencari tukang jahit area selangor. blh whasaap 0136366006

    ReplyDelete
    Replies
    1. SALAM..

      SAYA DARI FELLAH KALIKA TAILORING MENERIMA TEMPAHAN PUKAL PELBAGAI JENIS PAKAIAN 👇👇
      .
      ✅ MINIMA ORDER 50 PCS 1 DESIGN
      ✅ MATERIAL DARIPADA PELANGGAN
      ✅ POTONG DAN JAHIT SEHINGGA SIAP
      ✅ ANGGARAN SIAP 1-2 MINGGU BERGANTUNG PD KUANTITI
      ✅ HARGA BERGANTUNG PADA FESYEN DAN KUANTITI
      .
      " 1st come 1st serve "
      .
      KEPAKARAN KAMI ADALAH MENGHASILKAN PELBAGAI FESYEN MENGIKUT KEHENDAK CUSTOMER 👇👇
      ğŸŽ€ jubah
      ğŸŽ€ blouse
      ğŸŽ€ baju kurung
      ğŸŽ€ skirt
      ğŸŽ€ palazzo
      ğŸŽ€ kurta
      ğŸŽ€ kemeja
      ğŸŽ€ shawl
      ğŸŽ€ instant shawl
      dan macam2 design lagi..
      .
      pertanyaan lanjut :
      📲 013 6200035 (WA)

      FB : Fellah Kalika @ Fellah Kalika Tailoring
      INSTAGRAM : fellahkalika

      Alamat Pejabat :
      Fellah Kalika
      No.21-1 Jalan Coco Drive 1,
      Taman Bandar Senawang,
      70450 Seremban, Negeri Sembilan

      Delete
  58. Sy menjahit telekung full time tinggal di kepala batas pulau pinang. Boleh contact sy jika berminat utk cr tukang jahit...0164110609

    ReplyDelete
  59. Sy menjahit telekung full time tinggal di kepala batas pulau pinang. Boleh contact sy jika berminat utk cr tukang jahit...0164110609

    ReplyDelete
  60. Assalamualaikum wbt, saya mencari tukang jahit perempuan yang mahir menjahit pakaian lelaki dan perempuan di butik saya "Butik Amni Alani" di Desa Pinggiran Putra, berhampiran putrajaya, tempat tinggal disediakan percuma bilik privacy yang luas dalam kedai dan boleh menjimatkan petrol. bayaran gaji RM1200 atau komisyen kita boleh bincang lagi tentang bayaran. My number 013-3793080 -Auzan- 013-699 9525 -Cikgu Azizah-

    ReplyDelete
  61. saya sedang mencari tukang jahit yg bole menerima tempahan dgn kuantiti yg byk...area sungai petani, kedah.terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole hubungi saya 014 9076648

      Delete
    2. SALAM..

      SAYA DARI FELLAH KALIKA TAILORING MENERIMA TEMPAHAN PUKAL PELBAGAI JENIS PAKAIAN 👇👇
      .
      ✅ MINIMA ORDER 50 PCS 1 DESIGN
      ✅ MATERIAL DARIPADA PELANGGAN
      ✅ POTONG DAN JAHIT SEHINGGA SIAP
      ✅ ANGGARAN SIAP 1-2 MINGGU BERGANTUNG PD KUANTITI
      ✅ HARGA BERGANTUNG PADA FESYEN DAN KUANTITI
      .
      " 1st come 1st serve "
      .
      KEPAKARAN KAMI ADALAH MENGHASILKAN PELBAGAI FESYEN MENGIKUT KEHENDAK CUSTOMER 👇👇
      ğŸŽ€ jubah
      ğŸŽ€ blouse
      ğŸŽ€ baju kurung
      ğŸŽ€ skirt
      ğŸŽ€ palazzo
      ğŸŽ€ kurta
      ğŸŽ€ kemeja
      ğŸŽ€ shawl
      ğŸŽ€ instant shawl
      dan macam2 design lagi..
      .
      pertanyaan lanjut :
      📲 013 6200035 (WA)

      FB : Fellah Kalika @ Fellah Kalika Tailoring
      INSTAGRAM : fellahkalika

      Alamat Pejabat :
      Fellah Kalika
      No.21-1 Jalan Coco Drive 1,
      Taman Bandar Senawang,
      70450 Seremban, Negeri Sembilan

      Delete
  62. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  63. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  64. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  65. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  66. Hi,saya hema dr kajang,ada tak baju pukal utk dijht dirumah...no 0124449113

    ReplyDelete
  67. Assalamualaikum

    Saya mencari pekerja di area Ampang

    -tukang jahit mahir/separa mahir
    -tukang potong kain

    Gaji bermula dari rm900-2000 berdasarkan pengalaman.

    Tempat tinggal akan disediakan bagi yang jauh.

    Sila hubungi 0196151975 Arzi.

    ReplyDelete
  68. Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

    Mencari tukang jahit pukal untuk white/lab coat:

    1) Area Pj/ Selangor/Melaka
    2) Jahitan kemas dan cantik
    3) Jujur dan menepati masa
    4) Harga yang berpatutan

    Saya mempunyai ready sample. Jika berminat, minta hubungi saya (nadiah) 012-2117351




    ReplyDelete
    Replies
    1. SALAM..

      SAYA DARI FELLAH KALIKA TAILORING MENERIMA TEMPAHAN PUKAL PELBAGAI JENIS PAKAIAN 👇👇
      .
      ✅ MINIMA ORDER 50 PCS 1 DESIGN
      ✅ MATERIAL DARIPADA PELANGGAN
      ✅ POTONG DAN JAHIT SEHINGGA SIAP
      ✅ ANGGARAN SIAP 1-2 MINGGU BERGANTUNG PD KUANTITI
      ✅ HARGA BERGANTUNG PADA FESYEN DAN KUANTITI
      .
      " 1st come 1st serve "
      .
      KEPAKARAN KAMI ADALAH MENGHASILKAN PELBAGAI FESYEN MENGIKUT KEHENDAK CUSTOMER 👇👇
      ğŸŽ€ jubah
      ğŸŽ€ blouse
      ğŸŽ€ baju kurung
      ğŸŽ€ skirt
      ğŸŽ€ palazzo
      ğŸŽ€ kurta
      ğŸŽ€ kemeja
      ğŸŽ€ shawl
      ğŸŽ€ instant shawl
      dan macam2 design lagi..
      .
      pertanyaan lanjut :
      📲 013 6200035 (WA)

      FB : Fellah Kalika @ Fellah Kalika Tailoring
      INSTAGRAM : fellahkalika

      Alamat Pejabat :
      Fellah Kalika
      No.21-1 Jalan Coco Drive 1,
      Taman Bandar Senawang,
      70450 Seremban, Negeri Sembilan

      Delete
  69. assalamualaikum,
    saya mencari tukang jahit untuk menjahit double front pleated skirt quantity melebihi 50 helai. area cheras or ampang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SALAM..

      SAYA DARI FELLAH KALIKA TAILORING MENERIMA TEMPAHAN PUKAL PELBAGAI JENIS PAKAIAN 👇👇
      .
      ✅ MINIMA ORDER 50 PCS 1 DESIGN
      ✅ MATERIAL DARIPADA PELANGGAN
      ✅ POTONG DAN JAHIT SEHINGGA SIAP
      ✅ ANGGARAN SIAP 1-2 MINGGU BERGANTUNG PD KUANTITI
      ✅ HARGA BERGANTUNG PADA FESYEN DAN KUANTITI
      .
      " 1st come 1st serve "
      .
      KEPAKARAN KAMI ADALAH MENGHASILKAN PELBAGAI FESYEN MENGIKUT KEHENDAK CUSTOMER 👇👇
      ğŸŽ€ jubah
      ğŸŽ€ blouse
      ğŸŽ€ baju kurung
      ğŸŽ€ skirt
      ğŸŽ€ palazzo
      ğŸŽ€ kurta
      ğŸŽ€ kemeja
      ğŸŽ€ shawl
      ğŸŽ€ instant shawl
      dan macam2 design lagi..
      .
      pertanyaan lanjut :
      📲 013 6200035 (WA)

      FB : Fellah Kalika @ Fellah Kalika Tailoring
      INSTAGRAM : fellahkalika

      Alamat Pejabat :
      Fellah Kalika
      No.21-1 Jalan Coco Drive 1,
      Taman Bandar Senawang,
      70450 Seremban, Negeri Sembilan

      Delete
  70. TEMPAHAN PUKAL DIBUKA UNTUK SLOT SELEPAS RAYA 2016 👇👇
    .
    ✅ MINIMA ORDER 50 PCS 1 DESIGN
    ✅ MATERIAL DARIPADA PELANGGAN
    ✅ POTONG DAN JAHIT SEHINGGA SIAP
    ✅ ANGGARAN SIAP 2 MINGGU
    ✅ HARGA BERGANTUNG PADA FESYEN DAN KUANTITI
    .
    " 1st come 1st serve "
    .
    KEPAKARAN KAMI ADALAH MENGHASILKAN PELBAGAI FESYEN MENGIKUT KEHENDAK CUSTOMER 👇👇
    ğŸŽ€ jubah
    ğŸŽ€ blouse
    ğŸŽ€ baju kurung
    ğŸŽ€ skirt
    ğŸŽ€ palazzo
    ğŸŽ€ kurta
    ğŸŽ€ kemeja
    ğŸŽ€ shawl
    ğŸŽ€ instant shawl
    dan macam2 design lagi..
    .
    pertanyaan lanjut :
    📲 013 6200035 (WA)

    ReplyDelete
  71. Ada x keje kos0ng tukang jahit area Penang Georgetown ...0164286535

    ReplyDelete
  72. Ada x keje kos0ng tukang jahit area Penang Georgetown ...0164286535

    ReplyDelete
  73. Nak tanya..kalo sy nk hntarnoter baju,masih amik tempahan x??saya nk oter sikit jeee..huhu..

    ReplyDelete
  74. Nak tanya..kalo sy nk hntarnoter baju,masih amik tempahan x??saya nk oter sikit jeee..huhu..

    ReplyDelete
  75. Siapa boleh jahit pukal instant shawl area senawang? Whatsapp atau SMS saya 0193396727

    ReplyDelete
  76. Siapa boleh jahit pukal instant shawl area senawang? Whatsapp atau SMS saya 0193396727

    ReplyDelete
    Replies
    1. SALAM..

      SAYA DARI FELLAH KALIKA TAILORING MENERIMA TEMPAHAN PUKAL PELBAGAI JENIS PAKAIAN 👇👇
      .
      ✅ MINIMA ORDER 50 PCS 1 DESIGN
      ✅ MATERIAL DARIPADA PELANGGAN
      ✅ POTONG DAN JAHIT SEHINGGA SIAP
      ✅ ANGGARAN SIAP 1-2 MINGGU BERGANTUNG PD KUANTITI
      ✅ HARGA BERGANTUNG PADA FESYEN DAN KUANTITI
      .
      " 1st come 1st serve "
      .
      KEPAKARAN KAMI ADALAH MENGHASILKAN PELBAGAI FESYEN MENGIKUT KEHENDAK CUSTOMER 👇👇
      ğŸŽ€ jubah
      ğŸŽ€ blouse
      ğŸŽ€ baju kurung
      ğŸŽ€ skirt
      ğŸŽ€ palazzo
      ğŸŽ€ kurta
      ğŸŽ€ kemeja
      ğŸŽ€ shawl
      ğŸŽ€ instant shawl
      dan macam2 design lagi..
      .
      pertanyaan lanjut :
      📲 013 6200035 (WA)

      FB : Fellah Kalika @ Fellah Kalika Tailoring
      INSTAGRAM : fellahkalika

      Alamat Pejabat :
      Fellah Kalika
      No.21-1 Jalan Coco Drive 1,
      Taman Bandar Senawang,
      70450 Seremban, Negeri Sembilan

      Delete
  77. Saya menerima temphn jhit pukal bju perempuan atau lelaki ..area perda .. Permatang pauh n penang blh pm sy 0164489943

    ReplyDelete
  78. Assalam...saya mencari tukang jahit berpengalaman utk menjahit baju kurung pelbagai design,shawl,tudung dengan design sy sendiri..area penang,.berminat sila hubungi saya ECHAA 0123776373 ataw wassap nama,area,beserta contoh gambar jahitan² anda..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. SALAM..

      SAYA DARI FELLAH KALIKA TAILORING MENERIMA TEMPAHAN PUKAL PELBAGAI JENIS PAKAIAN 👇👇
      .
      ✅ MINIMA ORDER 50 PCS 1 DESIGN
      ✅ MATERIAL DARIPADA PELANGGAN
      ✅ POTONG DAN JAHIT SEHINGGA SIAP
      ✅ ANGGARAN SIAP 1-2 MINGGU BERGANTUNG PD KUANTITI
      ✅ HARGA BERGANTUNG PADA FESYEN DAN KUANTITI
      .
      " 1st come 1st serve "
      .
      KEPAKARAN KAMI ADALAH MENGHASILKAN PELBAGAI FESYEN MENGIKUT KEHENDAK CUSTOMER 👇👇
      ğŸŽ€ jubah
      ğŸŽ€ blouse
      ğŸŽ€ baju kurung
      ğŸŽ€ skirt
      ğŸŽ€ palazzo
      ğŸŽ€ kurta
      ğŸŽ€ kemeja
      ğŸŽ€ shawl
      ğŸŽ€ instant shawl
      dan macam2 design lagi..
      .
      pertanyaan lanjut :
      📲 013 6200035 (WA)

      FB : Fellah Kalika @ Fellah Kalika Tailoring
      INSTAGRAM : fellahkalika

      Delete
  79. SUB CONTREX UNTOK SEMUA JENIS JAHITAN PAKAIAAN,
    HARGA UPAH BOLEH BINCANG,
    BEROPERASI DI,SUNGAI PETANI,ALOR SETAR,PINENG
    KOL ATAU WASAP 011-40665410

    ReplyDelete
  80. saya mencari tukang jahit yang boleh jahit dresses (adults), jahit manik dan pukal , sesiapa yang berminat pls call 0133406645. area petaling jaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SALAM..

      SAYA DARI FELLAH KALIKA TAILORING MENERIMA TEMPAHAN PUKAL PELBAGAI JENIS PAKAIAN 👇👇
      .
      ✅ MINIMA ORDER 50 PCS 1 DESIGN
      ✅ MATERIAL DARIPADA PELANGGAN
      ✅ POTONG DAN JAHIT SEHINGGA SIAP
      ✅ ANGGARAN SIAP 1-2 MINGGU BERGANTUNG PD KUANTITI
      ✅ HARGA BERGANTUNG PADA FESYEN DAN KUANTITI
      .
      " 1st come 1st serve "
      .
      KEPAKARAN KAMI ADALAH MENGHASILKAN PELBAGAI FESYEN MENGIKUT KEHENDAK CUSTOMER 👇👇
      ğŸŽ€ jubah
      ğŸŽ€ blouse
      ğŸŽ€ baju kurung
      ğŸŽ€ skirt
      ğŸŽ€ palazzo
      ğŸŽ€ kurta
      ğŸŽ€ kemeja
      ğŸŽ€ shawl
      ğŸŽ€ instant shawl
      dan macam2 design lagi..
      .
      pertanyaan lanjut :
      📲 013 6200035 (WA)

      FB : Fellah Kalika @ Fellah Kalika Tailoring
      INSTAGRAM : fellahkalika

      Delete
  81. Saya boleh menjahit pelbagai baju dan shawl..di kawasan penang & sungai petani..perlukan saya...watsap 0134209233

    ReplyDelete
  82. Saya boleh menjahit pelbagai baju dan shawl..di kawasan penang & sungai petani..perlukan saya...watsap 0134209233

    ReplyDelete
  83. salam, sy mencari taylor yg boleh bekerja dr rumah. area seberang jaya dan kulim atau kawasan berdekatan. boleh menjahit dress scra pukal dan jahitan kemas.pelajar lepasan kursus menjahit pon sy tk kisah. boleh whatapps sy 018-4647698.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SALAM..

      SAYA DARI FELLAH KALIKA TAILORING MENERIMA TEMPAHAN PUKAL PELBAGAI JENIS PAKAIAN 👇👇
      .
      ✅ MINIMA ORDER 50 PCS 1 DESIGN
      ✅ MATERIAL DARIPADA PELANGGAN
      ✅ POTONG DAN JAHIT SEHINGGA SIAP
      ✅ ANGGARAN SIAP 1-2 MINGGU BERGANTUNG PD KUANTITI
      ✅ HARGA BERGANTUNG PADA FESYEN DAN KUANTITI
      .
      " 1st come 1st serve "
      .
      KEPAKARAN KAMI ADALAH MENGHASILKAN PELBAGAI FESYEN MENGIKUT KEHENDAK CUSTOMER 👇👇
      ğŸŽ€ jubah
      ğŸŽ€ blouse
      ğŸŽ€ baju kurung
      ğŸŽ€ skirt
      ğŸŽ€ palazzo
      ğŸŽ€ kurta
      ğŸŽ€ kemeja
      ğŸŽ€ shawl
      ğŸŽ€ instant shawl
      dan macam2 design lagi..
      .
      pertanyaan lanjut :
      📲 013 6200035 (WA)

      FB : Fellah Kalika @ Fellah Kalika Tailoring
      INSTAGRAM : fellahkalika

      Delete
  84. salam semua.ini mohd alam,dari kajang.kami menerima tempahan baju melayu,baju kurung,kebaya,jubah,blouse,baju kanal2,kurta,shwl,tudung,dress dan lain2.
    sili hubungi saya: 01137611612,01126286763

    ReplyDelete
  85. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  86. Assalamualaikum sya menerima tempahan untuk jahit baby seam dan menjahit pelbagai pakaian wanita...jika pukal diskaun menarik menanti anda..area selayang..sebarang pertanyaan sila wsup saya 0175150989-tasha....

    ReplyDelete
  87. Assalamualaikum sya menerima tempahan untuk jahit baby seam dan menjahit pelbagai pakaian wanita...jika pukal diskaun menarik menanti anda..area selayang..sebarang pertanyaan sila wsup saya 0175150989-tasha....

    ReplyDelete
  88. Aslm sy eyla menerima tempahan jahit pukal area perda n permatang pauh perai bmint whspp 0164489943

    ReplyDelete
  89. Assalamualaikum..sy niza dr muar johor..menerima tempahan jahit pukal pelbagai jenis pakaian.sy bekas pelajar ikbn skudai 1997_98..berminat ws017-7259417

    ReplyDelete
  90. salam.. sy menerima jahitan pukal harga boleh dirnding.. sy juga menyediakan design utk jenama sendiri .. ws 0175916278 / 0164844794

    ReplyDelete
  91. salam...URGENT! URGENT! berita baik utk warga Kl/Selangor..jawatan kosong tukang jahit baju wanita spt baju kurung, jubah,blous....kedai area Sri Gombak ...Banyak benefit selain majikan yang sporting...Kemasukan segera...kedai area sri gombak..hubungi SEGERA ! 016 225 2353 ( Esya )
    016 225 2353
    016 225 2353

    ReplyDelete
  92. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  93. Assalam,
    Kami dari The Project Tailor,menerima tempahan jahit pukal untuk pakaian wanita muslimah seperti, Jubah, blouse, baju kurung, palazo, kaftan dan berbagai lagi dan juga pakaian lelaki seperti Jubah, baju melayu dan kurta.
    Min order 30 pcs.
    Juga menerima tempahan jahit pukal untuk tudung, shawl dan juga instant shawl.
    Kedai area : subang bestari / Bandar pinggiran subang shah alam
    Telefon / Whatapps : 0193789582

    ReplyDelete
  94. Salam, saya ingin cari tukang jahit untuk buat kebaya nyonya satu pasang. Area Selayang.

    ReplyDelete
  95. Salam .. sy menyediakan perkhidmatan mjahit pakaian secara pukal & individu.. harga murah & bole runding.. tokey kedai sgt baek.. lokasi kedai di kuala pilah,n.sembilan.. jika berminat bole wsp di nom 0177915784- zakiyah

    ReplyDelete
  96. Salam .. sy menyediakan perkhidmatan mjahit pakaian secara pukal & individu.. harga murah & bole runding.. tokey kedai sgt baek.. lokasi kedai di kuala pilah,n.sembilan.. jika berminat bole wsp di nom 0177915784- zakiyah

    ReplyDelete
  97. asalamualaikum.. sy mencari penjahit pukal yg boleh menjahit pakaian lelaki dan wanita (kemeja,cardigan,blouse,skirt,jubah) dan boleh mengikut design yg ditetapkan.. area klang atau shah alam.. ntuk maklumat lanjut boleh hubungi sy 011-12129673..

    ReplyDelete
  98. salam, sy masih mencari tkg jahit wanita di butik sy di sri gombak..sesapa berminat bole hubungi :016 2252353 (esya)

    ReplyDelete
  99. salam, sy masih mencari tkg jahit wanita di butik sy di sri gombak..sesapa berminat bole hubungi :016 2252353 (esya)

    ReplyDelete
  100. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  101. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  102. saya zai tukang jahit dirumah kawasan sp kedah menerima tempahan baju wanita ,baju kurung biasa, kurung model, blues dan baju kanak kanak. berminat hubungi saya zai 013 4259552.

    ReplyDelete
  103. Sy menerima tempahan jahit pukal area Kedah/Perlis ,mampu siap kn tempahan DLM msa yg ditetapkn,berpengalaman DLM bidang jahitan hampir 10 tahun
    Jika mmerlukan khidmat sy blh WhatsApp di 0189471013 atau 01135504089

    ReplyDelete
  104. Terima tempahan jahitan.wanita.kanak2.dan lelaki.area ampang.wasup 0193142566

    ReplyDelete
  105. Saya menerima tempahan jahitan area Perak..secara pukal pun ok..saya bekas pelajar ikbn Jitra 1997-1998 boleh hubungi saya 0123572044(nor)

    ReplyDelete
  106. Saya menerima tempahan jahitan area Perak..secara pukal pun ok..saya bekas pelajar ikbn Jitra 1997-1998 boleh hubungi saya 0123572044(nor)

    ReplyDelete
  107. Saya menerima tempahan jahitan area Perak..secara pukal pun ok..saya bekas pelajar ikbn Jitra 1997-1998 boleh hubungi saya 0123572044(nor)

    ReplyDelete
  108. Sy menerima tempahan jahit pukal area Kedah/Perlis ,mampu siap kn tempahan DLM msa yg ditetapkn,berpengalaman DLM bidang jahitan hampir 10 tahun
    Jika mmerlukan khidmat sy blh WhatsApp di 0189471013 atau 01135504089

    ReplyDelete
  109. Mencari tukang jahit pukal area kuantan.
    Kuantan
    Whatsapp 019 9882905

    ReplyDelete
  110. Mencari tukang jahit pukal area kuantan.
    Kuantan
    Whatsapp 019 9882905

    ReplyDelete
  111. Sy sedang mencari tukang jahit area Johor. Mahir menjahit baju kurung budak, jubah dll. Sila hubung sy +65 93691923.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy Dari tangkak Dan menerima tempahan pelbagai jenis pakaian. Sy bekas pelajar giatmara. Sila hubungi sy 012-9594847

      Delete
    2. Sy Dari tangkak Dan menerima tempahan pelbagai jenis pakaian. Sy bekas pelajar giatmara. Sila hubungi sy 012-9594847

      Delete
    3. Sy Dari tangkak Dan menerima tempahan pelbagai jenis pakaian. Sy bekas pelajar giatmara. Sila hubungi sy 012-9594847

      Delete
    4. Sy Dari tangkak Dan menerima tempahan pelbagai jenis pakaian. Sy bekas pelajar giatmara. Sila hubungi sy 012-9594847

      Delete
    5. Sy Dari tangkak Dan menerima tempahan pelbagai jenis pakaian. Sy bekas pelajar giatmara. Sila hubungi sy 012-9594847

      Delete
  112. Salam sy sedang mencari pekerjaan sebagai tukang jahit , kawasan pulau pinang atau kelantan
    Sy sijil giat mara dan skm tahap 1&2 ,pengalaman 1 tahun hubungi sy 01125700390

    ReplyDelete
  113. Salam. Hai. Kami Dari Tukang Jahit Butik Cafe. Kami specialize dalam menjahit baju pengantin/nikah/tunang/pelbagai uniform lelaki Dan wanita. Kami turut menjahit pelbagai design baju yg in-trend lelaki, wanita Dan kanak2. Sedia menerima jahit pukal. Lokasi: Bandar Seri jempol, Negeri Sembilan. CTC no: +60197166740 Mariam.

    ReplyDelete
  114. Saya mencari tukang jahit utk shawl/tudung/jubah/kurta dan lain2. Tukang jahit lelaki atau perempuan dialu2kan, berkemahiran dan berpengalaman juga mempunyai mesin jahit sendiri. Hubungi 01112253730 Arief (ASAP)

    ReplyDelete
  115. Saya mengambil tempahan jahit pukal dlm kuantiti yg byk dn mampu menyiapkn dlm kadar segera berminat wsp di 0173958085 area sungai buluh

    ReplyDelete
  116. Saya mengambil tempahan jahit pukal dlm kuantiti yg byk dn mampu menyiapkn dlm kadar segera berminat wsp di 0173958085 area sungai buluh

    ReplyDelete
  117. Saya mengambil tempahan jahit pukal dlm kuantiti yg byk dn mampu menyiapkn dlm kadar segera berminat wsp di 0173958085 area sungai buluh

    ReplyDelete
  118. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

  119. saya menerima tempahan jahit secara pukal...berpengalaman lebih dari 8tahun dlm bidang ini...setiap tahun syarikat kami menerima tempahan dri singapore sabah n sarawak,berminat boleh hubungi 0193967811@0172554586

    ReplyDelete
  120. Sy menerima tempahan jahit pukal area Kedah/Perlis ,mampu siap kn tempahan DLM msa yg ditetapkn,berpengalaman DLM bidang jahitan hampir 10 tahun
    Jika mmerlukan khidmat sy blh WhatsApp di 0189471013 atau 01135504089

    ReplyDelete
  121. Sy menerima tempahan jahit pukal area Kedah/Perlis ,mampu siap kn tempahan DLM msa yg ditetapkn,berpengalaman DLM bidang jahitan hampir 10 tahun
    Jika mmerlukan khidmat sy blh WhatsApp di 0189471013 atau 01135504089

    ReplyDelete
  122. assalamualaikum saya sedang mencari tukang jahit pukal untuk pelbagai jenis pakaian perempuan/lelaki/kanak-kanak sekitar utara. sila whatsapp saya di nombor 011-16443026 (ASAP)

    ReplyDelete
  123. KEDAI JAHIT TUDUNG PUKAL JOHOR BAHRU PERTAMA DI AREA JB NI DEKAT MANA YE???

    Haa....cuba datang sini Usahawan dan bawal Usahawan Tudung semua..

    KEDAI JAHIT SOFEA di TAMAN PULAI UTAMA (dekat dengan GIAN U-Mall)

    Dibuka setiap isnin-sabtu dari jam 9.00 pagi sampai 6.00 petang.

    Kedai Jahit SOFEA, TAMAN PULAI UTAMA, JB Whatsapp/Call 012-7960366

    ReplyDelete
  124. Ada jahit baju unifom tak cik sofea

    ReplyDelete
  125. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  126. Saya perlukan pekerja yang boleh menjahit baju kurung moden baju kanak kanak dan baju melayu . apa apa ws atau call saya 0134220508

    ReplyDelete
  127. Saya perlukan pekerja yang boleh menjahit baju kurung moden baju kanak kanak dan baju melayu . apa apa ws atau call saya 0134220508

    ReplyDelete
  128. Saya menerima tempahan jahit secara pukal untuk semua jenis pakaian lelaki, perempuan dan kanak kanak..lokasi kami di shah alam...call atau whatapps:0193789582, atau email ker theprojecttailor@gmail.com

    ReplyDelete
  129. salam, saya mencari mana-mana tailor yang boleh menjahit baju melayu secara pukal 100-200 pasang untuk baju jenama saya boleh hubungi saya 014-3210228. update on 11/1/2017, whatsapp sya pun boleh..

    ReplyDelete
  130. Ada kerja sambilan di rumah menjahit di area penang tak ? kalau ada whatapps di no tel 01123198334

    ReplyDelete
  131. Assalamualaikum, saya mencari tukang jahit utk kerja ambil ukuran badan sahaja, seramai 50 org. rm 150 upah utk mengukur sahaja. kawasan di KLIA, tarikh 3-2-2017, jam 10pagi

    sila hubungi saya di 0163313750

    ReplyDelete
  132. Saya menerima tempahan jahit secara pukal untuk baju kurung sahaja.. Lokasi kami di Batu Caves.. Call atau whatapps:0173061224, atau email ke eykasweetgirl@gmail.com

    ReplyDelete
  133. Mencari tukang jahit pukal di kuantan..

    ReplyDelete